Novi Peugeot 2008 SUV

Izaberite putpuno drugačije iskustvo uz Peugeout SUV 2008 koji će Vam pružiti tehnologiju nove generacije, mogućnost izbora između dizelskih, benzinskih i 100% električnih motora.

Novi Peugeot 2008 SUV

Moderni dizajn

Peugeot SUV 2008 svojim jasnim i odlučnim dizajnom te detaljno isplaniranim detaljima donosi Vam novu dimenziju u vožnji, s povećanim razmakom od tla pokazuje svu svoju moć. Stražnji dio automobila  krasi spojler, spojna traka sa crnim stražnjim sklopom i ispušni sustav s kromom.

Važnost svakog detalja

Svaki detalj automobila je izrađen na precizan način, kako bi se omogućila poboljšana elegancija i funkcionalost.

Udobna unutrašnjost s vrhunski ukomponiranim bojama i prostrani prtljažnik pokazuju vješti i pomno planirani dizajn.

 

 

Novi Peugeot 2008 SUV

Digitalni svijet automobila

Od sada svoje putovanje možete obogatiti s PEUGEOT 3D i-Cockpit® uređajem. Uređaj ima intuitivan položaj za vožnju, 10-inčni HD zaslon u boji osjetljiv na dodir, konfigurabilan 3D digitalni head-up zaslon te kompaktan upravljač. 

Opremljen najnovijim tehnologijama poput TomTom® Traffic, Mirror Screen® te PEUGEOT Open & Go ulazom bez ključa otkriva koliko je futuristički osmišljen kako bi maksimalno povećao sigurnost, a minimalno opteretio vozača.

Novi Peugeot 2008 SUV

Luksuz i udobnost

Peugeot SUV 2008 pruža Vam izuzetnu udobnost s moderim prednjim sjedalima koja su presvučena s kvalitetnim tkaninama, kao što su koža ili Acantara. Ovaj model automobila pruža Vam grijanje prednjih sjedala u seriji GT  i serijama iznad. Iskusite i funkciju masaže na vozačevom sjedalu, s elektronskom kontrolom.

Unutrašnjost automobila dodatno je obogaćena s povećanim prostorom u stražnjem odjeljku. Dodatni užitak pruža panoramski stakleni krov, putem kojeg će u automobil doprjeti više svjetla.

Novi Peugeot 2008 SUV
Suvremene tehnologije
Sustav Advanced Grip Control® modela Peugeot SUV 2008 je dizajniran za optimiziranje vuče u raznim uvjetima. Omogućit će Vam nisko prijanjanje po blatu, pijesku ili snijegu. Jednostavno će se prilagoditi terenu djelovanjem na prednje kotače, s čime se štediti težina. Strme padine uz Peugeot SUV 2008 neće biti izazov! Uz ovaj model moći ćete kontrolirati brzinu s dodatnom kontrolom spuštanja. Nova rješenja za vožnju i sigurnost Peugeota SUV 2008 omogućit će Vam sigurnu i uzbudljivu vožnju. Drive Assist rješenje koristi Vam za pomoć tijekom vožnje te dodatnim upozorenjem za napuštanje trake. Stop & Go funkcija automatski će prilagoditi brzinu prema vozilu koje se nalazi ispred Vas, kako bi se održao siguran put zaustavljanja, za dodatnu sigurnost u prometu.
Mogućnost izbora motora
Za što veću fleksibilnost i brzinu imate mogućnost izbora između više motora.  Imate mogućnost izbora između motora od 100 KW s okretnim momentom od 260 Nm novog modela Peugeot e-2008, BlueHDi dizelskog motora i PureTech benzinskog motora. Kompaktan i agilan Peugeot SUV 2008 pogodan je za gradske vožnje, ali i za otvorene ceste zbog svoje izuzetne energičnosti.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close