Peugeot 108

Kompaktan gradski automobil

Peugeot 108 kompaktan je gradski automobil s pet vrata i naprednom tehnološkom opremom. Ako želite iskustvo lake i udobne vožnje pretrpanim gradskim ulicama 108 je vaš model iz Peugeota.

Ono što krasi ovaj hatchback jedinstveni je Peugeot stil, moderne linije i pokretni platneni krov koji pokriva skoro cijelu dužinu automobila za još više slobodne vožnje. Osim elegantnog dizajna i modernih linija, Peugeot krasi i napredna tehnologija upravljačke ploče automobila.

Interijer i tehnologija

Peugeot 108 donosi u vaš život mnoge sustave za pomoć u vožnji i parkiranju. Interijer je opremljen kamerom za sigurniju vožnju unatrag, sustavom za pokretanje motora i otključavanjem vrata bez ključa, a tu je i poseban sustav koji vam asistira u vožnji pod nagibom.

Zaslon na sredini cockpita Peugeota 108 je 7 inčni touch screen. Za vas su na zaslonu grupirane potrebne informacije za ugodno i sigurnu vožnju. Pronaći ćete sustave za navigaciju, sigurnosne kamere (vožnja unazad), mini putno računalo, upravitelj postavkama automobila, ali i radio te inovativnu Mirror Screen tehnologiju.

Peugeot 108
Chic stil i elegantan dizajn
Osvojite poglede u vožnji gradom, uz jedinstven stil i neodoljivu pojavu ovog gradskog automobila.
Mirror screen
Sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, Peugeot 108 objedinjuje sve informacije potrebne za ugodnu vožnju.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close