Peugeot 2008 SUV

Višestruko nagrađivan

Peugeot 2008 SUV višestruko je nagrađivani novi član Peugeot SUV obitelji. Ovaj Sport utility vehicle obilježavaju snažan dizajn, sportske linije, tehnologije koje prate vaš životni stil i prostor. Jako puno prostora.

Ovaj model nudi primamljivu kombinaciju snažnog PureTech motora i novog automatskog mjenjača za poboljšano iskustvo vožnje i optimalnu potrošnju goriva. Inovativna Quickshift tehnologija donosi vam brže i fluidnije izmjene brzina, kao nikad do sada.

Elegantan i dopadljiv interijer

Njegov elegantan cockpit, oslobođen nepotrebnih kontrola jamči vam potpunu posvećenost cesti. Njegov kompaktan obruč upravljača omogućuje vam vožnju u prirodnijem i udobnijem položaju za vožnju. Upravljanje je intuitivnije, životopisnije i jednostavnije. Instrument ploča je ergonomski savršeno pozicionirana u vidokrugu kako u nijednom trenutke ne bi trebali skrenuti pogled s ceste.

Peugeot 2008 SUV dizajniran je kao snažan automobil s high-end kromiranim prednjim svjetlima i atraktivnim 3D stražnjim svjetlom u LED varijanti. Njegove upadljive nijanse garantiraju vam prepoznatljivost i sigurnost u svakoj vožnji.

Peugeot 2008 SUV

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close