Peugeot 208

Moderan i sportski dizajn

Ljubav ili minimalno magnetna privlačnost je ono što ćete osjetiti već na prvi pogled. Peugeot 208 s pet vrata moderan je hatchback kojeg krasi dinamičan stil s naglašenim svježim linijama.

Moderan sportski dizajn u svih 12 boja donosi uzbuđenje i svježinu svojim dinamičnim naglašenim linijama. Prednji kraj Peugeota 208 sada je još snažniji i veći. Prednja strana krije integrirana dvobojna prednja svjetla, kromirane leće i LED dnevna svjetla.

Atraktivan i siguran

Stražnja svjetla svojim izgledom očaravaju i kradu pozornost za još sigurniju vožnju u gradskim gužvama. Izgledom podsjećaju na kandže divlje mačke, izvedena su u 3D LED tehnologiji, a u kombinaciji s njihovom bojom možemo s pravom reći kako se radi o tehnološkom dragulju.

Peugeot pazi na svoje vozače pa je u novi 208 integrirao inovativnu City Brake tehnologiju koja je aktivna na brzinama ispod 30 km/h i može aktivirati maksimalno kočenje. U slučaju da prepozna prepreku koja može dovesti do potencijalnih sudara ona se aktivira kako bi se sudar izbjegao ili barem umanjile njegove posljedice.

Peugeot 208
Magnetna privlačnost
Neodoljiv i prepoznatljiv Peugeot dinamični dizajn, sada još agresivniji i privlačniji.
Efikasnost i sigurnost
Peugeot 208 pazi na vozače i na druge sudionike u prometu uz City Brake tehnologiju

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close