Peugeot 3008 SUV

SUV koji ruši sve granice

Od svog predstavljanja novi Peugeot 3008 SUV osvojio je više od 30 nagrada, od kojih se možda najviše ističe ona za europski automobil godine. Ovaj moderan SUV oduševio je žirije diljem svijeta svojim agilnim svojstvima, dinamičnom stilu, opremom i posebno Peugeotovom i-Cockpit upravljačkom pločom.

Robustan i pun karaktera

Njegov dizajn inspirira snažnim prednjim krajem, kromiranim dijelovima (rešetka prednje maske) i LED svjetlima atraktivnog izgleda. Inovativno dizajniran ostavlja bez daha svojim elegantnim linijama koje su dodatno naglašene bočnim umecima. Posebno se ističu “black diamond” crni krov i sjajno crna traka na vratima prtljažnika u koju su integrirana stražnja LED svjetla oblikovana kao lavlje kandže.

Otkrijte snažan karakter i osjetite iznimnu robusnost dugoočekivanog Peugeot SUV 3008.

Njegova unutrašnjost je spektakularna, a u isto vrijeme jednostavna i intuitivna. Baš kakva bi trebala biti za maksimalnu sigurnost i najbolje iskustvo vožnje. Doživite nove pustolovine, ostvarite svoje ciljeve. Vozite Peugeot SUV 3008.

Peugeot 3008 SUV

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close