Peugeot 301

Novi 301

S novim Peugeot 301 nova iskustva su bliže nego ikad. Čitavi novi gradovi se otkrivaju pred vama.

Baš kao i uvijek Peugeot je ostao vjeran svom prepoznatljivom stilu s redizajniranim prednjim krajem kojeg krasi snažna maska, istaknute dinamične linije branika i čiste linije poklopca motora. Stražnja strana nosi prepoznatljivo dizajnirana svjetla koja podsjećaju na lavlje kandže.

Kontrola u vašim rukama

Unutrašnjost ove moderne Peugeot limuzine obiluje praktičnim tehnološkim rješenjima koji vas prate u svakodnevnim zadacima. Sjedala su ergonomski visoko kvalitetna i vrlo udobna. Iz udobnosti sjedala s lakoćom možete kontrolirati čarobno jednostavnu instrument ploču koja je savršeno uklopljena u novi dizajn.

Zaslon osjetljiv na dodir nije neka novost. Ovakva limuzina to zaslužuje. Novi 301 donosi vam jedinstvenu Mirror Screen tehnologiju koja vam omogućuje nikad jednostavnije hands-free telefonske razgovore i korištenje cijelog niza mobilnih aplikacija na vašem smartphoneu.

Odaberite udobnost i sigurnost za 5 osoba. Novi Peugeot 301 opremljen je poboljšanim automatskim klima uređajem za još lagodnije iskustvo vožnje. Živite udobnost, vozite 301!

Peugeot 301

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close