Peugeot 308 i Peugeot 308 GTI

Elegantan i dinamičan dizajn

Novi Peugeot 308 kompaktna je limuzina koja ostavlja bez daha svojim zadivljujućim dizajnom, superiornim tehnologijama i super efikasnim motorom.

U “žilama” svakog Peugeota teče ljubav prema naglašenom, dinamičnom dizajnu. I novi 308 model krasi upravo takav pristup. Bez obzira radi li se o unutrašnjosti ili vanjštini. Svaki i najsitniji detalj je studiozno razvijan za vaš maksimalan užitak u vožnji. Peugeot osobnost je oslobođena!

Novi Peugeot 308 osmišljen je kako bi rušio stereotipe

Njegov dinamičan karakter osvaja već na prvi pogled. Novi prednji kraj sada je bogatiji za potpuno osvijetljeni “LED potpis” iznad prednjih svjetala. Njegova unutrašnjost donosi vam novi doživljaj upravljanja.

Kreatori Peugeot 308 modela posvetili su puno pažnje upravljaču automobila. Podigli su ga na jednu višu razinu. To je sada multifunkcionalno središte svake vožnje koja u vaše ruke stavlja sve što je potrebno za sigurnu i ugodnu vožnju. Sve bitne informacije na instrumentnoj ploči sada su postavljene još bliže cesti za uzbudljivije iskustvo vožnje.

Peugeot 308 i Peugeot 308 GTI

Peugeot 308 GTI

Predstavljamo vam novi Peugeot 308 GTI, pravo oličenje sportskog, avanturističkog duha koji osvaja pažnju inovativnim stilom, paketima opreme i efikasnim motorom. Jednostavno vas poziva na intenzivno iskustvo vožnje.

Proljetne vožnje u novom Peugeotu 308 GTI donose vam još više užitka zahvaljujući iznimnim performansama. Njegov temperament kuca u posebno odabranom THP 270 S&S BVM6 motoru koji vas neće iznevjeriti. Otkrijte njegovu moć i privlačnost u plavoj Magnetic ili crnoj Perla Nera nijansi.

Oprema ovog Peugeota dizajnirana je u suradnji sa sportskim odjelom unutar tvrtke pa ga krase kočna kliješta, poboljšani diskovi, sportski ovjesi i spuštana karoserija. Sve za intenzivan užitak u avanturističnoj vožnji.

308 GTI - Sport iznutra i izvana

Unutarnji stil ovog ljepotana vrišti sportskim duhom. Elegantno iskustvo postiže crvenim i crnim detaljima, a upravljač je presvučen kožom najbolje kvalitete.

Za dodatnu sigurnost i snažnije iskustvo vožnje tu je poseban Peugeot cockpit. Odaberite da vas u stvarnom vremenu vodi 3D navigacijski sustav na prostranom 9,7 inčnom touch screenu. Iskusite nenadmašne doživljaje s novim Peugeotom 308 GTI.

Peugeot 308 i Peugeot 308 GTI
Otkrijte 308
Kompaktna limuzina PEUGEOT 308 pokazuje još izraženiji temperament te nudi novo iskustvo vožnje.
Potpuni užitak vožnje
Pročišćen i vrlo funkcionalan unutarnji dizajn pridonosi očiglednoj ergonomiji za novi doživljaj vožnje.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close