Peugeot 508 SW

Maksimalna udobnost i vrhunske performanse

Predstavljamo vam karavan nove generacije. Peugeot 508 SW vrhunski je automobil zavidnih performansi i kraljevske udobnosti.

Želite prostran, udoban i siguran obiteljski auto sa sportskim twistom? Peugeot 508 SW ima sve!

Odlična opremljenost i praktičnost

Njegova čista, jednostavna karoserija naglašena je elegantnim konturama. Ovaj inovativan karavan svojim snažnim stilom, prepoznatljivom prednjom rešetkom i premium 16 inčnim kotačima obećava najvišu kvalitetu izrade. Na prednjoj su strani LED dnevna i svjetla za maglu ukomponirana u poznati Peugeot stil.

Za još više udobnosti na dužim putovanjima podesite upravljač na optimalnu razinu po visini i dubini. Osim upravljača, elektronički je podesivo i vozačevo sjedalo u lumbalnom dijelu i to u četiri smjera. Za personalizirano uživanje svih putnika Peugeot 508 SW opremljen je automatskim dvozonskim klima uređajem.

508 SW u vaš život donosi još više prostora. Osjetite udobnost posebno osmišljene arhitekture sjedala, rukohvata i cijelog interijera. Ovaj prostor je funkcionalan i prilagođen baš vašim potrebama za maksimalno iskustvo vožnje.

Peugeot 508 SW

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close