Peugeot 508

Dominantan i atraktivan

Novi Peugeot 508 moderna je limuzina za one koji žele snažno iskustvo vožnje, udobnost i eleganciju. Novi dizajn 508 modela ističe se na prvi pogled. Pogotovo je primjetan kod prednje maske.

Snažno iskustvo vanjskog dizajna nastavlja se i unutra. Korišteni materijali i posvećenost detaljima donijet će vama i vašim suputnicima osjećaj zadovoljstva i sigurnosti. Tehnologije korištene u Peugeot i-Cockpitu primjerene su vozilima visoke klase.

Dizajn koji obara s nogu

Za još snažniji osjećaj udobnosti u vožnji novi 508 opremljen je motorom zadnje generacije. Iskusite bolje performanse i uživajte u optimalnoj potrošnji.

Linije karoserije novog Peugeota 508 fluidne su i čiste. Naglašavaju kako je riječ o klasičnoj limuzini s francuskim twistom. Svjedočit ćete moderno dizajniranom automobilu kojeg karakterizira nova prednja maska sa znakom lava u sredini i LED prednjim svjetlima.

Peugeot 508 idealan je automobil za daleka putovanja. Za svoju klasu ovaj model nudi vam puno više prostora u prtljažniku uz brojna praktična rješenja za još bolju organizaciju dostupnog prostora.

Peugeot 508

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close