Peugeot Traveller Business

Novitet u putničkoj klasi

Zaboravite sve što ste znali o putovanjima u business klasi. Peugeot Traveller Business moderan je i elegantan odmak od dosadnih neudobnih putovanja. Odvažite se na bezbrižna putovanja, osjetite avanturu i uživajte u udobnosti uz modernije i učinkovite motore.

Nova dimenzija putovanja

Prostor u kabini ovog Peugeota dizajniran je za potpuno novu dimenziju putničkog iskustva. Svih 6 ili 9 putnika može uživati u ergonomski oblikovanom prostoru, a tu je i VIP salon kojeg možete složiti prema vašim potrebama.

Veliki broj korisne opreme podiže iskustvo vožnje i pridonosi ugodnom osjećaju za svakog putnika. Traveller Business opremljen je modularnim trozonskim klima uređajem s različitim funkcijama za ugodnija putovanja. Dijelovi krova su ostakljeni za osjećaj prostranosti, a tu su i zasebni zaslonci za sunce i upravljanje osvjetljenjem.

Za sigurniju vožnju Peugeot Traveller Business opremljen je head-up zaslonom i sustavima koji pomažu u vožnji. Nova generacija 3D navigacije povezana je s internetom i možete je kontrolirati glasom.

Peugeot Traveller Business

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close