Novi Peugeot 508 - Autogaraza.hr (Prosinac 2018)

Sa sustavom autonomne vožnje razine 2, adaptivnim tempomatom s funkcijom stop & go, sustavom za zadržavanje vozila unutar prometne trake, podrškom za lakše parkiranje, prepoznavanjem prometnih znakova novi Peugeot 508 svoje adute omogućuje i...

Fastback izdanje Peugeota 508 dužine 4,75 metara nudi prtljažnik obujma 487 litara

Sa sustavom autonomne vožnje razine 2, adaptivnim tempomatom s funkcijom stop & go, sustavom za zadržavanje vozila unutar prometne trake, podrškom za lakše parkiranje, prepoznavanjem prometnih znakova novi Peugeot 508 svoje adute omogućuje i kroz poseban dizajn. Automobil koji pripada D-segmentu bit će primjetna pojava, bilo za poslovne, bilo za privatne kupce. Početna cijena starta od 205.971 kunu za dizelski 1.5 motor snage 130 KS, a vrhunac ponude je kombiniranje s automatskim 8-stupanjskim mjenjačem. Dizelski ponudu čine još motori snage 160 i 180 KS, a benzinsku koja pak starta od 250.312 KS sa 180 i 225 konjskih snaga.

Vezani članci

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close