Novi Peugeot 508 i Partner Furgon osvajaju nagrade

Novi Peugeot 508 osvojio je Srebrni volan u izboru za HR Auto godine i posebno priznanje za „Najbolji dizajn 2019.“, a Novi Peugeot Partner Furgon za „Najbolje lako gospodarsko vozilo 2019“ u izboru udruge Hrvatski automobilski novinari. Novi...

Novi Peugeot 508 osvojio je Srebrni volan u izboru za HR Auto godine i posebno priznanje za „Najbolji dizajn 2019.“, a Novi Peugeot Partner Furgon za „Najbolje lako gospodarsko vozilo 2019“ u izboru udruge Hrvatski automobilski novinari.

Novi PEUGEOT 508 mijenja sve. S novom niskom i kompaktnom konstrukcijom, novim oštrim i snažnim dizajnom, sa spektakularnom unutrašnjosti koja dolazi s jedinstvenom izvedbom sustava PEUGEOT i-Cockpit®, novi PEUGEOT 508 obećava intenzivne doživljaje. Njegove uzorne vozne osobine, novi motori, tehnološka oprema, ali i generacijski skok u kvaliteti čine novi PEUGEOT 508 svjetskim predvodnikom uspona u višu klasu Marke. Radikalnim fastback coupe/limuzina, novi Peugeot 508, na hrvatsko tržište početkom 2019.

NOVI PEUGEOT PARTNER FURGON „NAJBOLJE LAKO GOSPODARSKO VOZILO 2019!“

Novi Peugeot Partner Furgon pruža novo iskustvo vožnje učinkovitim, dinamičnijim i prostranijim pristupom, savršenim spojem polivalentnosti uporabe i užitka vožnje. Serijski opremljen sustavom PEUGEOT i-Cockpit®, novi Peugeot Partner Furgon energičnog je dizajna, praktičan i elegantan. Opremljen je potpuno novom ponudom sustava za pomoć u vožnji, a predstavljene su dvije velike i jedinstvene inovacije: Indikator preopterećenja i Surround Rear Vision, koji omogućuje pregled mrtvih kutova putem kamere. Zahvaljujući dimenzijama koje se savršeno uklapaju u segment, većoj udobnosti te dosad najpraktičnijem i najmodularnijem tovarnom prostoru, ovo je vozilo pravi mobilni ured, koji djeluje poticajno i oslobađa od stresa.

Vezani članci

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close