Novi Peugeot Rifter - tportal.hr (Siječanj 2019)

U prepoznatljivom duhu i vrijednostima posljednjih kreacija marke, novi Peugeot Rifter usvaja inovativnu siluetu prilagođenu svakodnevnoj avanturi Novi Peugeot Rifter, koji je od siječnja u ponudi na hrvatskom tržištu, uspio je povezati stil koji...

U prepoznatljivom duhu i vrijednostima posljednjih kreacija marke, novi Peugeot Rifter usvaja inovativnu siluetu prilagođenu svakodnevnoj avanturi

Novi Peugeot Rifter, koji je od siječnja u ponudi na hrvatskom tržištu, uspio je povezati stil koji je istovremeno robustan i uglađen. Njegov pustolovni duh prilagođava se svim okruženjima, od urbane džungle do autentičnih prirodnih okoliša. Opremljen s PEUGEOT i-Cockpitom®, novi Peugeot Rifter donosi intenzivan doživljaj vožnje, jedinstven u svojoj klasi i u svim okolnostima. Izgrađen na novoj platformi, novi Novi Peugeot Rifter nudi otpornost i izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije primjene. Dostupan u dvije duljine, sa pet ili sedam sjedala, on njeguje raznovrsnost, modularnost i praktičnost. Ima učinkovite motore kao i tehničku opremu posljednje generacije. Novi Peugeot Rifter, potvrđeni pustolov koji intenzivno živi svaki dan, osmišljen je kako bi inspirirao svakodnevne istraživače.

U ponudi je s 5 godina jamstva, tri razine opremljenosti: Active, Allure i GT Line, s benzinskim motorom PureTech 110 S&S i dizelskim motorima BlueHDi 75, BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S.

Kupci imaju mogućnost kupiti novi Peugeot Rifter i putem financijskog leasinga uz Peugeot Financiranje, a prema modelu 1/3 uz 0% kamata, a na poklon dobivaju obvezno osiguranje i metalik boju.

Izvor: tportal.hr

Vezani članci

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close