Peugeot 508: Najatraktivniji novitet stiže na hrvatske ceste - Index.hr (Prosinac 2018)

PEUGEOT je medijskom prezentacijom najavio dolazak nove 508-ice, modela koji su struka i javnost uvrstili u najznačajnije novitete godine. Radikalno dizajnirani Peugeotov coupe s četiri vrata svrstava se u red najatraktivnijih modela u klasi, a...

PEUGEOT je medijskom prezentacijom najavio dolazak nove 508-ice, modela koji su struka i javnost uvrstili u najznačajnije novitete godine.

Radikalno dizajnirani Peugeotov coupe s četiri vrata svrstava se u red najatraktivnijih modela u klasi, a svojom ponudom ugrozit će čak i premium ponudu kojoj stremi.

Ponudu na hrvatskom tržištu čine četiri razine opreme, i to Active, Allure, GT Line i GT. One se kombiniraju s četiri motora, dva benzinska (1.6/180 i 225 KS) i dva dizelska (1.5/130 i 2.0/180 KS). Upravo se od dizelaša očekuje najveći uspjeh, što i ne čudi s obzirom na karakteristike novog ulaznog 1.5 HDI motora sa 130 KS.

Poznate su i cijene. Start je zakazan za ožujak, i to na 205.971 kn koliko stoji ulazni dizelaš s baznim paketom opreme, 508 BlueHDi 130 S&S Active. Recimo još kako se 508 proizvodi u tvornici u Mulhouseu, a francuske tvornice Trémery i Douvrin opskrbljuju ga motorima, pa će nositi oznaku “Origine France Garantie”.

Izvor: Index.hr

Vezani članci

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close