Peugeot Partner Furgon

Stigla je treća generacija najprodavanijeg lakog gospodarskog vozila, koja je od 1996. do 2018. kod nas prodana u više od 10.000 primjeraka   S prvim danima proljeća, sudeći prema vremenskim prilikama, u Hrvatsku je stigao još jedan novitet...

Stigla je treća generacija najprodavanijeg lakog gospodarskog vozila, koja je od 1996. do 2018. kod nas prodana u više od 10.000 primjeraka

 

S prvim danima proljeća, sudeći prema vremenskim prilikama, u Hrvatsku je stigao još jedan novitet iz francuske grupacije PSA. Riječ je o polivalentnom radnom vozilu, novom Peugeot Partner Furgonu, koji će razveseliti sve one kojima je prioritet prijevoz tereta volumena idealnog za laka gospodarska vozila. Ako uz to želite i uživati u vožnji, onda ste došli na svoje. Nova generacija Partnera upravo zadovoljava te kriterije.

Nova generacija Peugeot Partner Furgona na predstavljanju u Hrvatskoj
Nova generacija Peugeot Partner Furgona na predstavljanju u HrvatskojIzvor: Ostale fotografije / Autor: ZM

Izvana je ovaj furgon skladan spoj praktičnosti i dizajna, s novim, modernijim izgledom prednjeg kraja. Partner Furgon stiže u dvije izvedbe; kraća L1 duga je 4,4 metra, a iskoristiva duljina utovarnog prostora gotovo je savršena u svom segmentu; 1,81 m. Volumen korisnog prostora kreće se od 3,3 do 3,8 kubična metra, u ovisnosti o izvedbi. U taj prostor stanu istodobno dvije europalete. Za one koji traže još više korisnog prostora namijenjena je duža izvedba L2, koja je duga 4,75 m (+35 cm u odnosu na L1). Iskoristiva duljina utovarnog prostora je u ovoj izvedbi 2,16 m, a volumen od 3,9 do 4,4 kubična metra.

Peugeot Partner Furgon - prikaz korisnog prostora
Peugeot Partner Furgon – prikaz korisnog prostoraIzvor: Promo fotografije / Autor: Nicolas Zwickel/Peugeot

Novi Peugeot Partner izgrađen je na platformi EMP2, koja se koristi u najnovijim modelima ovog brenda. Uz kratki prednji i stražnji prevjes i s malim krugom okretanja, dobili smo radno vozilo velike okretnosti. Radijus okretanja, od rubnika do rubnika, samo samo 10,82 m u slučaju standardne izvedbe L1, dok za dužu izvedbu L2 radijus iznosi 11,43 m. Što se tiče težine korisnog tereta, ona iznosi od 650 do 1000 kg za obje verzije.

Vezani članci

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close