PEUGEOT RIFTER 4x4 KONCEPT

Novi PEUGEOT RIFTER transformira se u pustolovni automobil koji je u potrazi za zvijezdama na Salonu automobile u Ženevi 2018. PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT je dizajniran za otkrivanje dalekih prostranstava. Njegov specifičan stil upečatljiv je...

Novi PEUGEOT RIFTER transformira se u pustolovni automobil koji je u potrazi za zvijezdama na Salonu automobile u Ženevi 2018.

PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT je dizajniran za otkrivanje dalekih prostranstava. Njegov specifičan stil upečatljiv je i pun pouzdanja.

Izrađen za avanturu na svim vrstama podloga, automobil ima pogon na sva četiri kotača, specifične gume i odignut je od tla dodatnih 80 mm.

Opremljen je šatorom na krovu Overland, koji će potaknuti vaš istraživački i nakon zalaska sunaca.

A kako bi otišli još korak dalje, ima potpuno novi električni brdski bicikl, PEUGEOT eM02 FS Powertube, čija je baterija direktno integrirana u okvir.

“S ovim pustolovnim automobilom RIFTER 4×4 CONCEPT, uspjeli smo napraviti višenamjenski i učinkovit automobil sa iznimno modernim dizajnom koji se ističe te se igra s bojama i materijalima.” 

Keith Ryder, PEUGEOT RIFTER Voditelj dizajna

Pogledajte video

Vezani članci

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close