Servis vozila

Održavanje vozila preduvjet je sigurnosti u prometu i tehničke ispravnosti. Naši stručnjaci kompetentni su za sva područja održavanja Vašeg vozila te jamče kvalitetno održavanje svih vitalnih dijelova motora, prijenosa i ovjesa. Također održavamo laki komercijalni odnosno gospodarski program.

Servis vozila obuhvaća

— servis automobila u jamstvenu roku i izvan njega
— limarski radovi i termolakiranje
— dijagnostika i podešavanje motora
— pranje, podmazivanje, dekonzerviranje motora
— montaža, demontaža i balansiranje guma
— brza isporuka rezervnih dijelova.

U našem servisu možete popraviti ili servisirati svoj automobil uz originalne rezervne dijelove i po povoljnim cijenama.

Uz stručno osoblje i trgovinu originalnih autodijelova sigurno nećete imati nikakvih problema obaviti sve što je potrebno na Vašem automobilu. Nudimo i mogućnost prihvata većeg broja automobila.

Brza i kvalitetna usluga te dugogodišnje iskustvo, jamstvo je da ćete ovdje obaviti sve Vama potrebno na jednom mjestu. S obzirom da je servis u sklupu prodajnog salona, dok čekate Vaše vozilo, razgledajte naše modele, obavite test vožnju nekog od modela ili samo popijte kavu uz novine.

Kontaktirajte nas

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close