Financiranje

Važan aspekt pri donošenju odluke koje vozilo kupiti svakako je i model financiranja na koji smo obratili posebnu pozornost. Surađujemo sa svim renomiranim financijskim institucijama na hrvatskom tržištu te uz asistenciju naših stručno osposobljenih djelatnika odluku donosite Vi. Pomažemo pri realizaciji svih modela financiranja za pravne subjekte a isporuku vozila vršimo u najkraćem mogućem roku tj.suklado sa radom financijske institucije koju ste odabrali.

Kako bi vam pomogli na najbolji mogući način moramo imati na umu cijeli proces kupovine automobila. Ne svodi se sve samo na prodaju i ugodan pozdrav.

Važan faktor kod odluke o kupnji vozila jesu i modeli financiranja kojima smo posvetili posebnu pažnju. Imamo odličnu suradnju s renomiranim financijskim institucijama koje funkcioniraju na domaćem tržištu. Imamo stručno osposobljene djelatnike koji će vam pomoći svojim savjetima kako ne bi požalili svoju odluku. Odlučite se za TM Vozila, odlučite se za sigurnost i povjerenje.

Leasing za pravne osobe

Krediti za fizičke osobe

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close