Peugeot Assistance, 24 sata uz vas. U slučaju bilo kakvog kvara jednostavno nazovite: 0800 24 24 77 i pomoć već stiže jer sa Peugeot ASSISTANCE vi nikada niste sami.

Usluga Peugeot Assistance omogućuje vam brz popravak automobila svaki dan, cijeli dan, za područje cijele Hrvatske. Ako ste vlasnik nekog od vozila francuskog proizvođača imate pravo na Peugeot Assistance uslugu. Cijela stvar funkcionira prilično jednostavno. U slučaju bilo kakvog kvara samo nazovite broj 0800 24 24 77 i pomoć vam stiže u najkraćem vremenskom roku. Dežurno vozilo opremljeno je stručnim alatima i dijagnostičkom opremom i omogućuje popravke većine kvarova u najkraćem roku. Ako popravak nije moguće obaviti na licu mjesta, vučna služba će vaše vozilo odvesti do najbližeg ovlaštenog Peugeot servisera.

Flota od 16 posebno opremljenih vozila Peugeot Assistance u slučaju kvara automobila pruža pomoć na cesti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, na cijelom područuju Hrvatske. Stručno i kvalicifirano osoblje u službi Peugeot Assistance otklonit će kvar na cesti ili će organizirati vuču Vašeg vozila do najbližeg ovlaštenog Peugeot koncesionara i nastavak putovanja.

Ova se usluga odnosi na vozača Peugeot vozila, kao i na putnike koji se prevoze tim vozilom. Usluga je besplatna za vozila pod jamstvom, koje je od mjeseca travnja ove godine produženo na dvije godine. Sve detaljne informacije možete naći u Vašoj jamstvenoj knjižici.

Radno vrijeme: svakodnevno: 0 – 24