Peugeot 308 SW

Moderan obiteljski karavan

Peugeot 308 SW novi je moderan obiteljski karavan za još više avanture. Predložite svojoj obitelji bijeg od dosadne svakodnevice, neka vas upravo 308 SW odvede u svijet udobnog obiteljskog putovanja.

S ovim nježnim divom svaka vožnja je poseban doživljaj. Njegove izdužene linije oku su privlačne, a njegov prednji kraj osvaja već na prvi pogled. Iznad svjetala pronaći ćete LED potpis koji je vidljiv i danju, a sama svjetla laserski precizno su integrirani u novi redizajnirani prednji branik.

Udoban i snažan

Osim izgledom 308 SW oduševit će vas i voluminoznim prtljažnikom. Moguće ga je prilagoditi, sklopiti stražnju klupu i uživati u još više prostora s ravnim podom. Na svakom idućem putovanju uživat ćete u pogledu zahvaljujući prostranim staklenim površinama i panoramskim krovom. Odvažite se na bijeg od svakodnevice, osjećajte se sigurno i udobno u novom Peugeotu 308 SW.

Ovaj model nosi performanse u genima. Opremljen je ekskluzivnim, snažnim motorom, poboljšanim mjenjačem za još učinkovitija vozna svojstva i optimalnu potrošnju.

Peugeot 308 SW

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte:
Politika kolačića | Pravila o privatnosti

Privacy Preference Center

Close