Marka Peugeot u svojoj je 200 godišnjoj povijesti tradicionalno predstavljala jedinstven spoj emocija i potrage za savršenstvom. Bez obzira na aktivnosti, ovakav pristup oduvijek je bio u našim genima.
I danas, kad slavimo 200 godina marke, više nego ikad, ulažemo u nove tehnologije kako bi pružili kompletna rješenja mobilnosti koja poštuju i štite okoliš.

U Peugeotu smo svjesni da odluka o odabiru vozila nije jednostavna. Automobil mora odražavati stil vašeg  kompanije, pružati dinamične performanse uz malu potrošnju i niske troškove održavanja. Stoga nam je zadovoljstvo predstaviti naše potpuno flotno rješenje koje se ne zaustavlja samo na izuzetnom vozilu, već vas prati kroz cijeli tijek njegove eksploatacije.

Bazirajući se na širokoj gami vozila, različitih segmenata ali iste posvećenosti visokoj tehnologiji i tradicionalnom stilu, našu ponudu nadograđujemo rješenjima namijenjenim upravo vama, zahtjevnim profesionalcima istančanog ukusa. Uvjereni smo da će naša ponuda vozila i dodatnih usluga financiranja i održavanja biti pravi odgovor za Vas.